MÚSICA PER A UN NOU SEGLE A TARRAGONA

A vegades, una simple data a l’agenda es converteix en un moment especial.

Fa tres anys, l’Escola-Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona organitza un petit cicle de concerts d’exalumnes. Aquest curs he tingut la sort de poder participar-hi.

Per motius personals que no vénen al cas, he estat temps apartada dels concerts, i aquesta data em permetia donar-me una empenta i tornar a posar-me en forma per interpretar davant del públic.

El programa escollit, quasibé per atzar, va ser el que compon el recital «Música per a un nou segle», que ja vaig presentar a Madrid un parell de vegades el mes anterior.

Ravel (Peça en forma d’havanera), Hahn (L’heure exquise), Koechlin (Confidences d’un jouer de clarinette), Poulenc (Sonata), Stravinsky (Tres peces per clarinet sol) i Debussy (Petite Pièce, La fille aux cheveaux de lin i Première Rhapsodie). En aquesta ocasió, a Tarragona, el meu company d’escenari ha estat el pianista Jordi Soler.

Per mi ha representat una fita plena de reptes musicals, d’emocions, de records, de retrobaments i de noves coneixences… Certament recordaré com quelcom molt especial haber pogut comptar entre el públic amb amics, exprofessors i família.

12924396_993278780709756_3254378373471115539_n

Gràcies per llegir!

Una respuesta a «MÚSICA PER A UN NOU SEGLE A TARRAGONA»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: